Si-a ucis sotia, dupa care si-a luat zilele! Le era frica de camatari!

Ultima actualizare: 26-10-2012 04:35

UPDATE: Tragedie sfasietoare la Cumpana, in judetul Constanta, unde visul unor tineri parinti de a-si construi o casa pentru ei si copila lor a fost inecat in sange.

O datorie facuta la camatari i-a bagat direct in groapa. Traiau intr-o tensiune atat de mare, spun rudele, incat au hotarat sa moara impreuna. Se pare ca cei care le-au imprumutat aproximativ 2.000 de euro le cereau acum de patru ori mai mult.

Cei doi iubiti au decis sa moara impreuna si planuiau asta de cateva zile, cred anchetatorii. Dovada sta si biletul de adio in care ii cer iertare fetitei si careia ii spun povestea lor dramatica.

Valentin si Mariana au vrut sa construiasca pentru ea o casa noua, dar n-au avut bani sa o si termine. Disperati s-au tot imprumutat. Initial de la banci. Acum un an si jumatate au luat 2.400 de euro de la camatari. A fost si inceputul sfarsitului pentru ei. N-au putut tine pasul cu dobanzile ucigatoare, spun rudele, si se temeau cel mai mult pentru viata copilei de 7 ani.

Joi seara au lasat-o pe fetita la una dintre matusi. Cateva ore mai tarziu, femeia a trecut pe la ei ingrijorata ca n-au mai dat niciun semn. A gasit usile incuiate, iar geamurile acoperite cu paturi. A presimtit nenorocirea si a chemat politia, ingrozita.

Femeia de 27 de ani zacea in patul din dormitor. Barbatul a fost gasit spanzurat, intr-o camera alaturata. Anchetatorii cred ca el ia luat ei zilele, dupa care s-a sinucis.

Oamenii din comuna se tem sa vorbeasca despre acesti camatari care i-ar fi impins in prapastie pe cei doi tineri. Procurorii cred ca multi au avut de patimit din cauza lor si inca patimesc. Dupa ce au imprumutat anumite sume, unii si-ar fi achitat datoriile inzecit.

Anchetatorii spun ca cei doi au facut dragoste inainte sa moara - cred ca au considerat ca era ultima solutie ca sa scape de povara si ca au decis ca nu ar putea trai unul fara celalalt.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO