A ramas gravida la 13 ani dupa o relatie cu varul ei!

Ultima actualizare: 22-10-2012 16:25

O banala cearta pe jucarii a scos la iveala o drama intr-o familie din comuna braileana Romanu.


In familia fetei sunt patru copii, cu varste cuprinse intre 7 si 14 ani. Parintii se descurca foarte greu cu banii, mama fiind casnica, iar tatal e tot timpul plecat la o stana.

Copila care implineste 13 ani aceasta luna este in clasa a VI-a si profesorii spun ca este foarte cuminte si este printre premianti.

Secretul fetei a iesit la iveala dupa o cearta pe niste jucarii cu sora mai mare care, din dorinta de razbunare, s-a dus la mama lor si i-a spus ca s-ar putea sa aiba in curand un nepotel.

Luata la intrebari fata a povesti ca a avut de doua ori relatii intime cu un var de-al ei, de 24 de ani, care fusese adus de familie asta-vara la stana, sa munceasca si sa castige un ban. Fata a spus ca s-a inteles cu baiatul sa nu spuna nimanui nimic dar cand s-a terminat treaba la stana, baiatul a disparut din sat si nimeni nu mai stie acum unde este.

Desi sperau ca sarcina este abia la inceput si se poate face avort, parintii copilei au aflat cu disperare de la medici ca aceasta are deja 26 de sapatamani. Deocamdata capul familiei refuza ideea de a aduce acasa un nepotel.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO