A omorat o data, iar acum nu s-a sfiit sa o faca din nou!

Dată publicare: 28-05-2009 00:00
Dată actualizare: 08-05-2012 13:39


Un barbat de 63 de ani din Lugoj, eliberat din inchisoare conditionat, a ucis, spune el, pentru femeia care nu il mai primea in viata ei. Gelozia i-a intunecat mintile si cand a vazut-o in preajma altui barbat a pus mana pe cutit.


Tragedia s-a petrecut chiar in casa femeii. Agresorul avea obiceiul sa o viziteze zilnic si dupa despartire. Voia sa se impace, sustine el, insa femeia parea hotarata sa puna capat relatiei si sa se intoarca la un alt barbat, cu care statuse 14 ani.

Miercuri, agresorul i-a gasit stand de vorba, pe pat. Atunci parca a innebunit. A scos cutitul si a vrut sa o atace pe femeie. Nu a apucat decat sa o zgarie, pentru ca celalalt barbat a sarit s-o apere, dar s-a ales cu trei lovituri de cutit in abdomen. Medicii de la ambulanta au ajuns in cateva minute la barbatul injunghiat, dar nu i-au mai putut salva viata.

In timp ce victima de 50 de ani agoniza intr-o balta de sange, agresorul a plecat la un bar din apropiere, de unde l-au ridicat si politistii. Suspectul care a stat in puscarie 10 ani risca sa se intoarca dupa gratii pentru inca 25 de ani.

Tags: violente,


VIDEO PROTVPLUS.RO