A invins moartea! Dupa 3 saptamani de coma, si-a revenit miraculos


Ultimul update: Marti 10 Aprilie 2012 15:28
Data publicarii: Sambata 23 Octombrie 2010 00:00
Categorie: Stiri actuale

La Iasi, cerul i-a respectat dorinta unui barbat care si-a revenit miraculos, dupa ce a suferit un teribil accident rutier si a stat trei saptamani in coma profunda. Vestea i-a lasat pe apropiati fara grai.

Oamenii nu mai sperau in nimic bun, ba chiar se pregateau de inmormantare.

Iulian Siriteanu incepe sa realizeze ca s-a nascut a doua oara. Trei saptamani a trait in noapte, la granita intre viata si moarte. Avea rani cumplite, iar inima i s-a oprit de doua ori pe patul din camera de garda.

Rudele pacientului s-au inchinat cand au fost chemate de urgenta la spital. Barbatul in varsta de 53 de ani a fost externat. Singurul lucru care-i mai aminteste omului prin ce a trecut, este fractura de la mana.

Doctorii spun ca situatiile in care pacientii isi revin complet dupa o perioada in care au fost in coma sunt extrem de rare. Cartile de specialitate aratand o incidenta de unu la o suta de mii.

La spitalul din Iasi, medicii au mai avut un singur asemenea caz in ultimii 10 ani. Barbatul care s-a trezit acum a avut un accident cu motoscuterul pe cand se intorcea acasa de la cumparaturi.

Tags: curiozitati,

Caz dramatic. Aflata in coma, a devenit mama unui baietel
Fetita de 2 ani, in coma la spital! Femeia care o ingrijea a batut-o
A intrat in coma,dupa ce i-au lasat creierul neoxigenat in timpul operatiei
VIDEO PROTVPLUS.RO