Fata unuia dintre locotenentii lui Miron Cozma s-a sinucis! Avea 13 ani!

×
Codul embed a fost copiat

UPDATE: Fiica lui Constantin Cretan a decis sa-si puna capat zilelor, dezamagita de nota obtinuta dupa contestatia pe care a facut-o la teza unica de la limba si literatura romana.

Nu a certat-o nimeni, dar i s-a parut o mare nedreptate si suferea enorm, spune tatal ei.

Copila era o fire extrem de sensibila, povestesc cei care au cunoscut-o. Isi adora familia si a suferit mult cand parintele ei a fost inchis pentru paticiparea la mineriade. Acum este posibil, cred psihologii, sa fi gandit ca a inselat asteptarile parintilor si s-a pedepsit singura.

Langa Olivia, tatal a gasit un tub cu medicamente. A dus-o pe brate la spital, unde medicii au incercat cu disperare sa-i salveze fata. Nu s-a putut, iar o nota de 7 i-a inchis drumul.

Tatal fetei se simte vinovat ca nu si-a ascuns pastilele. Barbatul are mari probleme de sanatate. Apropiat de Miron Cozma, al carui locotenent a fost in miscarile ce au zguduit Romania, a primit cinci ani de inchisoare pentru participarea la mineriada din 1999.

Citește și
Legisti
Si-a pus capat zilelor dupa o cearta cu cea care i-a dat viata!
FBI, despre Florin Duduianu, unul dintre cei mai periculoși interlopi ai României: „A fost o infracțiune gravă”

A fost eliberat inainte de termen, anul trecut, tocmai pentru ca era bolnav . De o vreme Constantin Cretan chiar credea ca viata familiei lui s-a linistit dar iata ca a primit inca o lovitura dureroasa.

Articol recomandat de sport.ro
Dorinel Munteanu și-a bruscat un jucător: ”Trebuia să fiu și mai dur! Nu s-a uitat la mine!”
Dorinel Munteanu și-a bruscat un jucător: ”Trebuia să fiu și mai dur! Nu s-a uitat la mine!”
Citește și...
S-a spanzurat la 16 ani pentru ca matusa n-ar fi lasat-o la discoteca!
S-a spanzurat la 16 ani pentru ca matusa n-ar fi lasat-o la discoteca!

Un incident neinsemnat a fost, se pare, cauza unei tragedii care s-a produs intr-o localitate din Bacau.

Si-a pus capat zilelor dupa o cearta cu cea care i-a dat viata!
Si-a pus capat zilelor dupa o cearta cu cea care i-a dat viata!

Un barbat de 59 de ani s-a aruncat de la etajul 9 al blocului in care locuia pe bulevardul Stefan cel Mare din Capitala. Se pare ca era de multa vreme sub tratament pentru o boala psihica.

Convins ca se apropie sfarsitul lumii, si-a pus capat zilelor!
Convins ca se apropie sfarsitul lumii, si-a pus capat zilelor!

Sfarsitul lumii e aproape si noua gripa e primul semn. Asa le spunea tuturor un argesean de 37 de ani, convins ca Dumnezeu i-a deschis ochii, dupa ce a intrat intr-o secta.

Recomandări
Ciolacu anunță că
Ciolacu anunță că "nu este nevoie de legislaţie suplimentară" pentru ca Iohannis să candideze la Senat. Mesaj pentru PNL

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, sâmbătă, la Cluj, că nu crede că este nevoie de legislaţie suplimentară pentru ca preşedintele Klaus Iohannis să poată candida pentru un post de parlamentar.

Roxana Mînzatu dezvăluie că vine
Roxana Mînzatu dezvăluie că vine "dintr-o familie foarte amărâtă". De ce s-a înscris în PSD pe vremea lui Iliescu

Propusă pentru funcţia de vicepreşedinte executiv al Comisiei Europene, Roxana Mînzatu, a dezvăluit, că provine dintr-o familie săracă și social-democrată ”până la sânge”.

 

România va intra într-un proces de ajustare fiscal-bugetară din 2025. Reguli
România va intra într-un proces de ajustare fiscal-bugetară din 2025. Reguli "mult mai stricte" pentru gestionarea finanţelor

România va intra într-un proces de ajustare fiscal-bugetară, începând din 2025, iar regulile pentru gestionarea finanţelor ţării vor fi mult mai stricte, a anunţat, vineri seara, ministrul Finanţelor, Marcel Boloş.