A fost ucis cu bestialitate de cea care i-a stat alaturi 25 de ani!

Ultima actualizare: 05-05-2012 15:54

Este banuiala procurorilor care ancheteaza o crima teribila comisa intr-o localitate aradeana, unde un barbat de 48 de ani si-a dat ultima suflare dupa ce a fost lovit de mai multe ori in cap cu un topor.


Anchetatorii cred ca femeia ar avea probleme psihice si s-ar fi dezlantuit dupa o cearta violenta. Vecinii au fost cei care au descoperit crima, care s-a petrecut chiar in curtea celor doi.

Oamenii sustin ca alertati de strigatele disperate s-au dus sa vada ce se intampla. L-au gasit pe barbat zacand intr-o balta de sange. Avea capul zdrobit, iar in apropierea trupului neinsufletit se afla un topor, foarte probabil, arma crimei.

Vecinii mai spun ca victima era ingrijitor la o ferma de animale din comuna aradeana Siria si, din aceasta cauza, nu venea zilnic acasa.

Miercuri, sustin martorii a venit sa-si viziteze sotia, dar, cateva ore mai tarziu a fost ucis.

Sotia a fost retinuta de politisti. Ea urmeaza sa fie consultata de un medic psihiatru. Socati de cele intamplate, vecinii spun ca femeia a fost internata de mai multe ori la un spital de psihiatrie. Cei doi au impreuna o fiica in varsta de 24 de ani.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO