A aflat ca sufera de o boala incurabila si a incercat sa se sinucida

Ultima actualizare: 25-09-2012 15:24

Gest disperat pentru un fost ofiter din Constanta. Intr-un moment de slabiciune si-a pierdut taria care l-a ajutat in cariera de militar si a incercat sa-si ia viata.


Medicii l-au gasit in stare critica, plin de taieturi pe corp si l-au dus direct in sala de operatie, unde s-au chinuit timp de patru ore sa-l salveze.

Vecinii barbatului de 59 de ani, fost ofiter in armata, l-au gasit in cada, in stare de inconstienta. Apucase sa-si sune iubita inainte sa se incuie in casa. 

Femeia a anuntat imediat pompierii, care au spart usa si le-au deschis calea medicilor. Medicii au facut eforturi mari sa-i salveze viata.

Medicii care l-au operat pe fostul militar spun ca starea lui este buna in acest moment, insa va fi tinut sub observatie in urmatoarele zile. Din fericire, lama cutitului nu i-a atins niciun organ vital. 

Intre timp politistii au inceput o ancheta pentru a vedea ce l-a determinat pe barbat sa recurga la acest gest. Din primele investigatii se pare ca acesta isi facuse un control medical complet in urma caruia a fost diagnostigat cu o boala incurabila. 

Iubita barbatului de 59 de ani spune ca omul n-a vrut sa traiasca mereu sub amenintarea unei morti dureroase, asa ca a preferat sa-si ia zilele.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO