Investitii cu cantec. Printre pagubiti: Adi Minune si Andreea Balan

Dată publicare: 08-02-2011 18:21
Dată actualizare: 19-10-2012 13:36


La fel ca oamenii de rand, si romanii vestiti au fost prinsi in iuresul crizei imobiliare. O confirma cu tristete in suflet si gauri prin conturi, Andreea Balan, Andreea Antonescu, dar si manelistii Adi Minune sau Florin Salam.

Unii sunt pagubiti din postura de clienti, altii traiesc pe propria piele cosmarul dezvoltatorului imobiliar ramas cu buzele umflate.

Cei care au proprietati la vanzare trebuie sa stie ca piata se duce in jos cu inca 15%.

Ca artist, se declara super-femeie. In privat, Andreea Balan este un om obisnuit care s-a visat la casa lui. A semnat contractul pentru un apartament intr-un complex din Bucuresti. A dat banii si a asteptat linistita cheile. Inca nu le-a primit.

Printre cei 1000 de clienti fara noroc ai unui proiect imobiliar se numara si atleta Elisabeta Lipa. Majoritatea au deschis actiuni in instanta.

Din pacate, 80% din cei care si-au blocat banii in ansambluri rezidentiale falimentare nu mai au nicio sansa sa si-i recupereze.

Sunt 20 de proiecte rezidentiale in insolventa, dintre care doua sunt deja in faliment, iar unul are un plan de reorganizare aprobat.

Sunt insa si cei care au vrut sa devina oameni de afaceri.

Visele au devenit, pe timp de criza, cosmarul dezvoltatorului Adrian Minune. In comuna Stefanesti, de langa Bucuresti, locuintele inaltate cu "caramizi-minune" par astazi incremenite.

Putinii locatari mutati aici de curand spun cu mandrie ca, in zona, au incercat marea cu degetul, adica piata imobiliara, cu cateva locuinte, si artistul Florin Salam. Acum doi ani, afacerea incepuse bine. Astazi, stagneaza.

Consultantii imobiliari spun ca se asteapta, anul acesta, ca preturile sa scada cu 10-15%. In aceste conditii, nu este de mirare ca, pana la revigorarea pietei, artistii nostri mizeaza pe specializarea de baza.


VIDEO PROTVPLUS.RO