Vanzari record pe ger, la aparatele de incalzit si hainele groase

Ultima actualizare: 09-05-2012 05:14

Iarna care a speriat toata Romania a readus primavara in vietile unor comercianti. Asta deoarece oamenii innebuniti la gandul ca vor tremura in case si pe strazi si-au luat haine groase, cizme imblanite, dar si calorifere sau resouri electrice.

Putine lucruri i-au scos din casa pe romani zilele acestea, insa cei care au indraznit sa infrunte gerul au dat o fuga la supermarket. Au cumparat de la sosete si manusi, pana la calorifere electrice, cu speranta ca vor resimti altfel temperaturile scazute.

Retailerii din toata tara spun ca au avut vanzari record la hainele de iarna, cu 60% mai mari ca intr-o saptamana obisnuita. Si departamentele de electrocasnice au cresteri de 30%. Cele mai ieftine aparate de incalzit sunt radiatoarele care costa de la 40 de lei, iar cele mai scumpe, caloriferele in jur de 300 de lei.

Chiar daca in apartamente centralele termice merg la turatie maxima, lupta cu gerul se poarta cu toate armele. Din pacate, acestea mai si cedeaza daca le folosim fara pauza...

Ca sa va echipati temeinic pentru o iarna adevarata, aflati ca un hanorac nu foarte gros costa de la 180 de lei in sus, iar un pantalon de ski cam tot atat, daca va luati si ghete si manusi sariti de 600 de lei.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO