Regina Elisabeta ii linisteste pe britanici: "sa nu va demoralizati"!


Ultimul update: Vineri 18 Mai 2012 11:22
Data publicarii: Vineri 26 Decembrie 2008 00:00
Categorie: Stiri Economice
regina Elisabeta

Regina Elizabeth a II-a le-a cerut, joi, supusilor britanici, in timpul traditionalului discurs de Craciun, "sa nu se lase demoralizati" de criza economica mondiala si sa gaseasca in interiorul familiei "forta" pentru a depasi aceasta perioada dificila.


"Craciunul este o perioada de sarbatoare, dar conjunctura internationala din acest an este mai sumbra. Anumite lucruri, pe care le consideram garantate, in trecut, au devenit dintr-o data mai putin solide astazi, ceea ce da nastere, bineinteles, unui sentiment de nesiguranta", a declarat regina Elizabeth a II-a a Marii Britanii, in discursul ei de Craciun, difuzat joi dupa-amiaza.

Totodata, regina Elizabeth a vorbit despre mondializarea economiei si a tuturor activitatilor internationale si despre efectele acestora asupra tuturor tarilor lumii.

"Oamenii sunt afectati de evenimente ale caror cauze se afla la celalalt capat al lumii. Fie ca este vorba de economia internationala, fie de violentele produse intr-o tara indepartata, efectele pot fi puternic resimtite si la noi", a declarat suverana Marii Britanii, care a tinut discursul de Craciun in sala destinata concertelor muzicale din Palatul Buckingham, resedinta londoneza a familiei regale britanice.

Sursa: AFP

Biserica versus bancheri
Scenariu sumbru pentru economia britanica in 2009
VIDEO PROTVPLUS.RO