Masinile clasice, o investitie rentabila!


Ultimul update: Vineri 19 Octombrie 2012 21:20
Data publicarii: Joi 24 Septembrie 2009 00:00
Categorie: Stiri Economice

De cand e criza, cei care mai au ceva bani sunt in mare dificultate. Nu stiu daca sa-i pastreze numerar ori sa-i investeasca, dar cu cele mai mici riscuri posibile.

Un fost bancher german le propune sa cumpere automobile rare - un plasament, spune el, sigur si rentabil.

Ca sa-i convinga, a pus la punct un sistem care estimeaza valoarea, peste cativa ani, a unui masini clasice cumparate astazi.

Cine a cumparat in urma cu un an sau doi o masina clasica a simtit mai putin efectele recesiunii decat cei care au facut alte investitii.

Dietrich este un fost bancher german stabilit in Marea Britanie. El ne asigura ca masinile clasice, precum Ferrari, Porsche, Maseratti sau Aston Martin nu isi pierd valoarea in cazul unor crize economice.

Dietrich s-a folosit de experienta sa pentru a face analize financiare riguroase si independente pentru piata masinilor rare. Proprietarii isi pot "cota" astfel investitiile de-a lungul timpului.

El a stabilit un indice, dupa modelul celor bursieri. Acesta a crescut cu aproape 39% de la inceputul anului 2008 pana in august. Adica mai mult decat in cazul investitiilor in arta, aur sau pe bursa.

Tags: investitii,

In vremuri de criza, romanii vor doar masini la pret redus!
Oficial Renault: Piata auto din Romania nu mai are unde sa cada
Leasingul auto a scazut cu 75%, in sase luni
VIDEO PROTVPLUS.RO