Ia covrigul, neamule! 1 leu=pranzul romanilor=afacere de succes
1 leu! Atat a ajuns sa coste masa multor romani care au ridicat covrigul la rang de mic dejun sau pranz. Banii tot mai putini din portofel inseamna pentru multi o afacere de succes.
Numai anul acesta s-au deschis in tara peste 600 de covrigarii, iar vestitul covrig se vinde acum cu nuca, stafide sau masline.
Pentru covrigari mai este valabila zicala cainilor cu covrigi in coada. In ultimii trei ani, numarul afacerilor de acest fel a crescut de aproape trei ori. Unele au inlocuit chiar si cazinourile.
Alegeri 2024
11:05
LIVE TEXT Alegeri prezidențiale 2024 | A început votul în diaspora. Câți români au votat până acum. Harta secțiilor de votare
10:04
De ce relațiile României cu Ucraina și Rep. Moldova s-ar putea înrăutăți după alegeri. Semnalul de alarmă tras de Politico
07:17
Ghidul alegătorilor români din diaspora. 950 de secţii organizate în străinătate sau prin corespondenţă
06:56
Țările în care s-au deschis cele mai multe secții de votare la alegerile prezidențiale din 2024
Domnul Ibrahim s-a reprofilat repede. Inainte a avut patiserie si fast-food. A schimbat pe covrigi, ca e mai ieftin.
Investitia de 40.000 de euro intr-o covrigarie se recupereaza in 13 luni, daca ai vad bun si covrigii ajung mereu calzi in mainile cumparatorilor. Asta cu conditia sa nu vinzi mai putin de 3.000 de bucati intr-o zi.
Specialistii spun ca vanzarile produselor ieftine, iaurturi, parizer, tacamuri de pui, au crescut cu aproximativ 20 de procente in 2010.