Boc: "Nu facem nicio exceptie de la legea unica a salarizarii"

Ultima actualizare: 08-05-2012 09:11

Premierul a tinut sa le reaminteasca acest lucru celor care lucreaza la proiect. Interventia lui Emil Boc vine dupa ce mai multi bugetari au incercat sa scape de grila unica, pe motiv ca institutiile in care lucreaza au venituri proprii.

 

Prim-ministrul spune ca a mers la Ministerul Muncii pentru a se asigura ca discutiile sunt in grafic. Mai mult, a dat un nou termen limita pana la care proiectul trebuie sa fie gata: 20 iunie, in loc de 30 iunie. Astfel ca in cele zece zile ramase pana la vacanta parlamentara, Guvernul sa isi asume raspunderea.

Aceasta urgentare nu le convine insa sindicalistilor, mai ales ca mai sunt de asezat in grila unica peste 200 de functii din sistemul bugetar. Motiv pentru care unii lideri spun ca aceasta lege va avea aceeasi soarta ca legea salarizarii pentru profesori, care nu s-a aplicat nici pana acum.

Concluzia este ca discutiile sunt inca foarte departe de final, mai ales ca de cele mai multe ori sunt contradictorii. Miercuri, de exemplu, s-a pierdut mult timp cu stabilirea functiilor de conducere.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO