Boc baga banii stransi din reducerile salariale in autostrazi

Ultima actualizare: 29-06-2012 02:34

Premierul Emil Boc ne promite ca banii economisiti din reducerea salariilor si pensiilor nu se vor duce pe consum, ci pe investitii.

Premierul sustine ca investitiile vor continua si vor avea prioritate cele care pot fi terminate pana la sfarsitul anului viitor. Cap de lista este autostrada Soarelui.

"La inceperea sezonului estival, in iunie 2011, de la Pitesti la mare se va circula in regim de autostrada, prin finalizarea acestor lucrari care tin de autostrada Cernavoda-Constanta, inclusiv centura ocolitoare a municipiului Constanta", a spus premierul.

Emil Boc nu a suflat insa nicio vorba despre autostrada Bucuresti-Ploiesti, care trebuia terminata anul acesta si care nu va fi gata nici macar anul viitor.

Premierul anunta ca pe o victorie si terminarea a 12 kilometri dintre Turda-Campia Turzii, de pe Autostrada Transilvania. In plus, se vor finaliza centurile ocolitoare ale oraselor Cluj-Napoca, centura Sibiu, Lugoj si Oradea. La acestea se adauga finalizarea celor 20 de kilometri din centura pe 4 benzi Bucuresti Nord, intre Chitila si Voluntari.

Premierul sustine ca anul viitor vor fi terminate si date in folosinta si autostrada Arad-Timisoara, centura ocolitoare a municipiului Caransebes si centura ocolitoare a Iasiului.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO