Arata cu zece ani mai tanara, datorita stilului de viata adoptat in urma cu 7 ani

Dată publicare: 19-10-2013 11:58
Dată actualizare: 22-10-2013 07:04


Dieta raw vegan

Despartirea de prietenul sau din facultate a facut-o sa isi schimbe stilul de viata, desi aceasta nu avea probleme cu greutatea. Noul stil de viata a facut ca astazi sa arate cu 10 ani mai tanara.

Vezi cum arata tanara aici

Susan Reynolds sustine ca nu a mai mancat mancare gatita de aproximativ 7 ani de zile, iar cei din jurul sau sunt surprinsi cand afla varsta reala a englezoaicei.

Desi are 29 de ani, cei din jurul cred ca abia a trecut de varsta majoratului. Tanara sustine ca stilul de viata raw o face sa se simta energica si i-a oferit increderea in sine de care avea nevoie.

Intr-un interviu acordat Daily News aceasta sustine ca suntem ceea ce mancam. Noul sau stil de viata nu numai ca a ajutat-o sa se simta mai bine in pielea sa, dar aceasta sustine ca a avut un impact major asupra vietii sale sexuale.

“Imaginati-va ca in loc sa te odihnesti dupa ce ai luat cina, te simti revitalizat.”

Totodata, aceasta spune ca nu trebuie sa renunti la micile placeri daca incepi sa-ti prepari mancarea la max 40 de grade Celsius. Iti poti prepara diverse prajituri, inlocuind ingrediente precum laptele cu lapte de cocos.

Totul a inceput cu o invitatie la masa, facuta de mama sa, in momentul in care s-a despartit de prietenul sau din facultate. Cele doua au iesit la un bar cu diferite cocktailuri raw.

Susan a observat cat de bine arata patronul barului, desi trecuse de pragul de 30 de ani, si s-a hotarat sa introduca in dieta sa zilnica, cate un asemenea cocktail, in drum spre munca. La doi ani diferenta, nu numai ca aceasta adoptase un stil de viata raw, dar patronul barului i-a devenit iubit.

In timp ce suporterii stilului raw vegan fac vizibile beneficile pe care acesta le are asupra sanatatii individului, precum pierderea greutatii sau lupa cu bolile cronice, expertii in nutritie sunt ingrijoratii in privinta inlocuirii diferitelor grupe de mancare, vitale omului.

Susan spune ca exista mai multe variante din care iti poti procura proteinele esentiale corpului, inlocuind carnea cu spanacul, spre exemplu.
 

Sursa: Daily Mail