Un barbat sirian a recunoscut ca si-a injunghiat mortal sora insarcinata, in Germania. Ipoteza procurorilor

11-01-2016 13:08


politie Stuttgart

Unul dintre cei doi barbati sirieni suspectati de injunghierea mortala, in Germania, a sorei lor insarcinate a recunoscut ca este autorul acestei crime, a anuntat luni politia germana, potrivit DPA.

Barbatul, in varsta de 26 de ani, care a fost arestat impreuna cu fratele sau mai tanar in apropierea orasului Trier, din sud-vestul Germaniei, a afirmat ca a injunghiat-o de mai multe ori pe sora sa, in varsta de 30 de ani, cu un cutit de bucatarie, dupa o cearta in apartamentul in care locuiau.Femeia a decedat din cauza ranilor suferite.

Procurorii au declarat ca privilegiaza ipoteza unei 'crime de onoare', un act comis pentru a proteja presupusa reputatie a familiei sau a comunitatii.

Recunoasterea comiterii acestei crime survine pe fondul unei intense dezbateri in Germanie despre agresiunile comise de imigranti contra femeilor in ultima perioada.

Atacurile sexuale si talhariile comise in noaptea de Anul Nou la Koln si in alte orase germane au fost legate partial de solicitantii de azil, complicand si mai mult dezbaterea nationala referitoare la politica in domeniul imigratiei pe care Berlinul trebuie sa o adopte.

In noaptea de 31 decembrie 2015 spre 1 ianuarie 2016 au avut loc agresiuni contra unor femei la Koln, Stuttgart, Hamburg, Zurich, Helsinki si in orasul suedez Kalmar, printre presupusii autori aflandu-se imigranti din Africa de Nord si Orientul Mijlociu.
 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO