Vitrina care atrage toate privirile. Ce a expus un brand de imbracaminte, in asteptarea Sfantului Valentin

Dată publicare: 17-01-2014 11:18
Dată actualizare: 20-01-2014 06:59


lenjerie

Retailerul american American Apparel a reusit sa starneasca iun alt scandal. De data aceasta, manechinele dintr-o vitrina a magazinului erau decorate cu... par pubian.

Manechinele au fost expuse in magazinul de pe strada East Houston, din New York si atragea privirile trecatorilor ca un magnet, informeaza Huffington Post.

Un angajat al magazinului a declarat ca manechinele au fost expuse joi dimineata, pentru a comunica "realitatea si naturaletea sexualitatii".

Scopul campaniei este de a impulsiona vanzarile pentru ziua Sfantului Valentin si se pare ca are succes. Curiosii s-au adunat in fata vitrinei, au facut fotografii iar magazinul a fost luat cu asalt de presa.

American Apparel este celebra pentru folosirea parului pubian in materialele sale grafice, pentru a impresiona. In 2011, magazinul a lansat o reclama in care un model aparea in lenjerie intima, cu par pubian la vedere.

INTRA AICI PENTRU IMAGINI CU VITRINELE CONTROVERSATE

Folosirea acestor imagini neobisnuite face parte din strategia companiei de a starni controverse, cu ajutorul careia a reusit sa devina una dintre cele mai cunoscute marci de imbracaminte din Statele Unite.

Sursa: Huffington Post

Tags: magazin, lenerie, par,


VIDEO PROTVPLUS.RO