“Vestea proasta: am murit”. Scrisorile emotionante ale unei tinere care suferea de cancer pentru rudele sale

Dată publicare: 19-12-2015 15:00
Dată actualizare: 22-12-2015 07:14


Heather McManamy

Povestea lui Heather McManamy e impresionanta. Femeia a fost diagnosticata cu cancer in 2013 si stiind ca nu va putea fi alaturi de fiica sa, Brianna, la toate momentele importante din viata ei, i-a lasat cate o scrisoare pentru fiecare dintre aceastea.

Heather, o americanca din Wisconsin in varsta de 36 de ani, a fost diagnosticata cu cancer mamar in stadiul doi, iar medicii i-au spus ca mai are de trait pana la mijlocul lui 2014. Dupa mai multe operatii si sesiuni de chimioterapie, boala s-a extins la ficat si oase si a ajuns in faza terminala. Afland acestea, femeia a decis sa ii scrie peste 40 de scrisori fetitei sale de patru ani pentru ca ea sa le citeasca la majorat, absolvirea facultatii, nunta si alte evenimente importante.

Heather McManamy nu i-a scris doar Briannei, ci si apropiatilor, declarand ca „fiecare scrisoare pe care reusesc sa o inmanez personal este o realizare”. Multe dintre ele au ramas insa netrimise deoarece femeia a murit saptamana aceasta. Jeff, cel care i-a fost sot timp de 13 ani, a postat ultima scrisoare pe Facebook.

Postez asta in numele iubirii vietii mele, acestea sunt cuvintele ei: <Deci... am vesti bune si vesti proaste. Vestea proasta este ca sunt moarta. Vestea buna, daca citesti asta inseamna ca tu nu esti. Sigur, daca nu cumva au conexiune WiFi pe lumea cealalta.

Da, doare. Doare dincolo de cuvinte, dar sunt atat de fericita ca am trait o viata atat de plina de dragoste, bucurie si prieteni minunati. Sunt norocoasa sa pot afirma cu sinceritate ca am zero regrete si ca mi-am consumat fiecare dram de energie traindu-mi viata la maximum. Va iubesc pe toti si va multumesc pentru aceasta viata extraordinara.>

Heather a mai spus ca uraste expresia „a pierdut lupta cu cancerul”. Nu a fost nicio lupta, iar ea nu a pierdut. Faptul ca a trait atat cat a trait avand cancer este „o victorie destul de mare”.

Pentru a arata inca o data ca are simtul umorului, le-a cerut tuturor celor care au cunoscut-o sa nu fie tristi si sa ii celebreze viata cu o petrecere si nu cu o inmormantare clasica.
 

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO