Un ucrainean si-a schimbat numele pentru a castiga un iPhone 7 la o promotie. Numele neasteptat ales de tanar

Ultima actualizare: 01-11-2016 07:04

Un tanar ucrainean se obisnuieste - cu greu - sa raspunda la noul si neasteptatul sau nume, pe care il are de cateva saptamani.

Acum il cheama "Sim iPhone". Prenumele este cuvantul ucrainean care inseamna cifra 7. Asadar, faceti cunostinta cu iPhone 7, omul!

Tanarul ucrainean, in varsta de 20 de ani, a beneficiat de oferta unui magazin de electronice din Kiev, care - pentru a-si promova noile modele de telefoane - a promis ca le va darui ultimul model de iPhone celor care au curajul sa-si schimbe numele - cu forme legale - in iPhone Sim.

iPhone Sim, fost Olexander Nekhaev: "Prietenul meu mi-a aratat oferta in gluma si mi-a spus - "uite la ei, cine ii crede". I-am raspuns imediat - "Eu fac asta". Chiar a doua zi, am pregatit toate documentele si le-am dus la serviciul de evidenta a populatiei. Dupa cateva zile, aveam pasaportul cu noul meu nume."

In Ucraina, pretul unui iPhone 7 porneste de la 850 de dolari. Ca sa-ti schimbi numele in pasaport, costa echivalentul a cativa dolari si dureaza cateva zile.

Tetyana Panina, sora lui iPhone Sim: "La inceput am fost foarte surprinsi. Bineinteles, a fost dificil sa acceptam, si mai greu sa credem ca isi schimba intr-adevar numele. Pana la urma, am fost de acord. Fiecare isi cauta o cale proprie prin care sa se exprime. De ce nu in acest mod?"

iPhone Sim: "Sunt foarte multumit acum. Probabil ca n-o sa-mi schimb numele in iPhone 8, cand o sa-l lanseze. Cred ca voi reveni la numele meu vechi atunci cand ma voi gandi serios sa am copii."

Ramane de vazut cata bataie de cap ii va aduce aceasta schimbare de nume, atunci cand se va confrunta cu birocratia stufoasa a statului ucrainean.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO