Un tanar s-a deghizat in femeie pentru a da un examen important in locul iubitei sale. Cum s-a sfarsit aventura acestuia

Ultima actualizare: 13-06-2015 07:12
student

Un tanar de 20 de ani a vrut atat de mult sa-si ajute iubita sa promoveze un examen national, incat s-a deghizat in femeie si a mers sa dea examenul in locul ei.
 

Intamplarea s-a petrecut in Kazahstan, dupa ce iubita lui Ayan Zhademov s-a plans ca este extrem de ingrijorata cu privire la examenul pentru admiterea la facultate, relateaza Daily Mail. Imediat tanarul a pus la cale planul indraznet - s-a imbracat intr-o fusta si un tricou, si si-a pus o peruca bruneta.

Totul decurgea conform planului, insa in sala de examen, Ayan a intrat in atentia examinatorilor, care au observat diferente majore intre poza de pe actul de identitate si infatisarea sa.

"Am suspectat ca ar fi o alta femeie care i-a luat locul candidatei, dar niciodata nu ne-am gandit ca ar fi vorba de un barbat. Cel putin nu pana cand a inceput sa vorbeasca. A incercat sa vorbeasca cu o voce inalta, si era evident ca este barbat", a declart un purtator de cuvant al unitatii de invatamant.

Ayan Zhademov a fost amendat cu aproape 2.000 de euro, insa s-a ales cu multe laude din partea celorlalti elevi, care l-au felicitat pentru curaj si romantism. De asemenea, un om de afaceri local s-a oferit sa-i plateasca jumatate din amenda, declarandu-se impresionat de ingeniozitatea tanarului de 20 de ani.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO