Un savant de 68 de ani plateste pentru naivitate cu 5 ani dupa gratii. "Am crezut ca ea ma iubeste"

21-11-2012 22:35


Denise Milani

Un distins om de stiinta de origine britanica, de 68 de ani, va plati cu aproape 5 ani de inchisoare pentru ca a fost atat de naiv incat a crezut ca o femeie superba, model cu faima internationala, s-a indragostit de el.

Paul Frampton a fost condamnat la 4 ani si 8 luni de inchisoare pentru trafic de droguri, dupa ce a fost atras intr-o capcana sentimentala.

Paul Frampton, care este celebru in lumea academica, colaborator al unor fizicieni care au castigat premiul Nobel, se afla intr-o inchisoare din Argentina din luna ianuarie.

Cercetatorul, in varsta de 68 de ani, a fost prins pe aeroportul din Buenos Aires cu doua kilograme de cocaina in geanta, inainte de a zbura spre Peru.

Paul Frampton a vorbit in urma cu cateva luni despre povestea care l-a adus in aceasta postura. El a spus ca a fost victima unei capcane sentimentale, in care este implicata si o tanara superba, model, care a castigat titlul de Miss Bikini World 2007, Denise Milani.

Profesorul a spus ca a crezut ca a intalnit-o pe Denise pe un site de intalniri, dar ulterior si-a dat seama ca traficantii de droguri i-au intins o capcana. Ulterior anchetatorii au stabilit ca modelul nu a fost implicat in acest caz si este posibil ca cei incriminati sa se fi folosit de fotografiile ei.

Paul Frampton a vorbit pe internet 11 saptamani cu persoana care se dadea drept Denise Milani. El recunoaste ca este obsedat de femei frumoase si s-a lasat dus usor de val. “Mi-a spus ca s-a saturat sa fie model, ca era prea expusa, iar eu am crezut. Cand m-a intrebat daca eu as putea sa fiu impreuna cu cineva ca ea, am picat in cursa”, a povestit Paul Frampton.

In luna ianuarie a plecat in Argentina, unde ii daduse intalnire persoana care se dadea drept Denise. Ea nu a aparut si i-a spus sa ia alt avion spre Peru, unde s-ar fi aflat ea. Inainte de a se imbarca, Paul s-a intalnit cu un barbat care i-a dat o geanta care i-ar fi apartinut “iubitei” sale si pe care acesta trebuia sa i-o dea ei. In acea geanta s-au gasit drogurile.

Eu credeam ca ma intorc in Statele Unite (n.n. – acolo unde locuieste profesorul acum) cu o femeie superba ca partenera si iubita, dar am ajuns la inchisoare”, a spus Paul Frampton.

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO