Un indian a ajuns la spital dupa ce a inghitit 40 de cutite pentru ca "ii place gustul lor". Socul trait de medici


Ultimul update: Miercuri 24 August 2016 00:11
Data publicarii: Duminica 21 August 2016 08:24
Categorie: Bizar

Un indian a fost operat de urgenta, dupa ce ar fi inghitit 40 de cutite. Durerile cumplite l-au adus intre viata si moarte, dar medicii au reusit sa ii salveze viata.

Jarnail Singh, in varsta de 42 de ani, a ajuns la urgenta cu dureri cumplite in zona abdominala, iar medicii l-au bagat direct in operatie, dupa ce le-a zis ca a inghitit cutite, relateaza Daily Mail. Insa, au avut un soc sa descopere ca acesta inghitise nu un cutit sau doua, ci 40 de cutite, in decursul a doua luni.

Barbatul a explicat si de ce face acest lucru bizar: ii place gustul lor. Unul dintre chirurgi a declarat ca aceasta a fost cea mai periculoasa interventie chirurgicala pe care a facut-o in ultimii 20 de ani.

"Pacientul ne-a marturisit ca are o placere stranie de a inghiti cutite pentru ca ii place gustul lor. Ceea ce este si mai uimitor este faptul ca a reusit in doua luni sa inghita 40 de cutite, fara sa moara. Nu am mai vazut asa ceva in viata mea" a declarat doctorul Jitinder Malhotr, conform Daily Mail.

Dupa o operatie complicata, care a durat cinci ore, barbatul a fost tratat cu succes si va fi externat in urmatoarele zile.

VIDEO PROTVPLUS.RO