Un caine politist il sfasia, in timp ce agentii il loveau cu bastoanele. Ce acuzatii i s-au adus barbatului incatusat. VIDEO

Ultima actualizare: 20-11-2016 07:23
politisti

Un barbat incatusat, aflat la pamant, a fost filmat in timp ce era sfasiat de un caine politist, in timp ce agentii il loveau.

Elizardo Saenz, barbatul aflat la pamant, tipa cuprins de durere in timp ce era lovit de politisti cu bastoanele de cauciuc, relateaza Mirror

Departamentul de politie din El Centro, SUA, a deschis o ancheta ca urmare a aparitiei filmarii. Politia a declarat ca Saenz, in varsta de 23 de ani, din El Centro, California, ar fi pus mai multi oameni in pericol, dupa ce a fugit cu o masina furata.

Se pare ca Saenz a gonit prin trafic, a mers pe contrasens si din cauza sa mai multe vehicule au fost obligate treaca pe banda cealalta.

Pana la urma el s-a oprit cu masina in alt automobile care era parcat. Apoi, el ar fi parasit locul accidentului si ar fi fugit, devenind agresiv.

Pe filmare se observa cum cainele il musca pe barbat de cap si de corp, in timp ce era intins. Dupa incident, barbatul a primit ingrijiri medicale si a fost acuzat de mai multe infractiuni.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO