Un britanic si-a vazut bicicleta furata pe internet, dar politia invoca protectia datelor

Ultima actualizare: 01-02-2015 02:29
peter

Un britanic priveste neputincios cum bicicleta sa furata se afla la vanzare pe internet, la cateva ore dupa ce i-a fost sustrasa.
 

Peter Whitehead a fost uimit sa-si vada bicicleta de 450 de lire la vanzare pentru doar 250 de lire. Acesta a anuntat politia, insa oamenii legii spun ca nu pot face nimic pentru a-l ajuta din cauza legilor de protectie a datelor, informeaza The Mirror.

Barbatul se afla la o sala de sport din Ediburgh cand bicicleta i-a fost furata din fata cladirii. A intrat pe internet si dupa ce a recunoscut-o intr-un anunt, a incercat sa-l contacteze pe vanzator prin email si telefon, insa a fost ignorat.

Este foarte frustrant. Eram in soc cand am plecat de la sala, iar bicicleta mea nu se mai afla in suport. Am fost furios si am sunat imediat la politie pentru a raporta furtul. Au spus ca vor ancheta, dar nu am vazut nicio miscare inca. Am decis sa cercetez singur asa ca am intrat pe internet si am gasit-o. Am tot incercat sa contactez vanzatorul, dar nu imi raspunde”, a afirmat Peter.

Au trecut aproape doua saptamani de la incident, iar persoana care vinde bicicleta acestuia inca figureaza ca membru pe site-ul respectiv, mai spune tanarul.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO