Un barbat s-a pozat in mijlocul Oceanului Pacific, dupa ce avionul sau s-a prabusit in apa

Dată publicare: 10-01-2014 18:25
Dată actualizare: 13-01-2014 07:06


avion

Ferdinand Puentes, un tanar din Hawaii, face inconjurul retelelor de socializare dupa ce s-a pozat singur, in mjlocul Oceanului Pacific, in urma prabusirii avionului in care se afla.

Accidentul s-a petrecut in luna decembrie, cand un avion Cessna, de mici dimensiuni, s-a prabusit in Oceanul Pacific, dupa ce motoarele sale s-au oprit pur si simplu.

Doar unul dintre calatori si-a pierdut viata. Alti 8 pasageri, inclusiv pilotul, au reusit sa supravietuiasca impactului, si, purtand veste de salvare au stat in ocean cateva ore pana a venit paza de coasta pentru a-i salva. Unii dintre ei au inotat singuri timp de o ora pana la tarm, relateaza nydailynews.com

Unul dintre pasageri si-a dorit o amintire fizica a accidentului asa ca s-a pozat in ocean cu o camera GoPro pe care o avea la el. In spatele sau apare o parte din avionul prabusit in apa.

Avionul zbura pe ruta Molokai - Oahu. Autoritatile investigheaza acum motivele pentru care motoarele avionului au incetat sa functioneze.

Citeste si:

Statul unde toti locuitorii s-au trezit milionari peste noapte

Imprimanta 3D care poate ridica o casa in 24 de ore. Milioane de oameni si-ar putea permite o locuinta la costuri mici

A fost publicat topul celor mai sigure 10 companii aeriene. Primul loc, ocupat de un operator cu traditie de 63 de ani si 0 accidente

Sursa: nydailynews.com


VIDEO PROTVPLUS.RO