Un barbat din Anglia a murit "inexplicabil" dupa ce a deschis o caseta cu mesajul "Cutia Pandorei"

13-11-2013 16:26


cutia pandorei

Un barbat din Cumbria, nord-vestul Angliei, a murit "inexplicabil", dupa ce a deschis o caseta din lemn pe care se afla inscriptionat "Cutia Pandorei".

Conform www.telegraph.co.uk , Jason Airey, in varsta de 37 de ani, a fost gasit mort langa o cutie ciudata, pe care scria "Cutia Pandorei", cu litere rosii.

Britanicul a fost gasit fara suflare, iar medicii spun ca a suferit un infarct. Testele efectuate la autopsie nu au putut stabili insa motivele pentru care inima i s-a oprit.

Moartea misterioasa a barbatului a fost legata de localnicii din Carlisle de legenda mitologiei grecesti referitoare la Pandora.

In cutia deschisa de barbat, se afla potrivit politiei, un pachet de cannabis nedeschis, insa in organismul barbatului nu a fost gasita nicio urma de droguri.

"Avea fata albastra, dar mai avea un puls slab", a spus tatal lui Jason. Paramedicii chemati in ajutor nu l-au mai putut salva.

Potrivit mitologiei grecesti, "Cutia Pandorei" este un artefact ce cuprinde toate relele din lume.

Conform unei variante a legendei, Pandora, prima femeie din lume creata din lut, a primit drept dar de nunta o cutie in care olimpienii inchisesera toate relele omenesti precum ura, durerea, bolile, moartea.

Pandora a deschis, din curiozitate, cutia si toate relele s-au raspandit printre oameni pe fundul acesteia ramanand doar speranta.

 

 

Sursa: Telegraph

VIDEO PROTVPLUS.RO