Un barbat de varsta mijlocie ofera 160.000 de dolari femeii care doreste sa-i fie mama

Dată publicare: 20-09-2014 12:24
Dată actualizare: 23-09-2014 06:59


barbat China

Un barbat din provincia chineza Sichuan isi doreste o mama cu atata disperare incat este dispus sa ofere 1 milion de yuani (adica putin peste 160.000 de dolari) oricarei femei care este dispusa sa intre in acest rol.

Kuan-Yin Tsui, care are peste 30 de ani, face senzatie pe internet, in China, dupa ce a lansat aceasta propunere. Martorii oculari spun ca barbatul chiar a stat in parc, cu un castron plin de bancnote in fata lui, in speranta ca isi va gasi mama, relateaza Global Times.

Si-a facut chiar si un panou de culoare rosie pe care si-a scris numarul de telefon, dar si cateva conditii pe care trebuie sa le indeplineasca viitoarea mama: sa aiba cel putin 57 de ani, sa fie educata si sa nu fi avut in trecut probleme cu consumul de droguri.

Juan Lei, care s-a intamplat sa viziteze parcul in acelasi timp, l-a pozat, a stat de vorba cu el si l-a intrebat daca oferta lui este serioasa: "Mi-a spus ca sunt prea tanara pentru job si ca vrea o femeie mai in varsta", a scris ea pe un site de socializare.

"Mi-a povestit apoi ca a crescut intr-un orfelinat, dar a reusit in viata si are o situatie materiala buna. Acum, insa, si-a dat seama ca simte lipsa unei mame care sa fie mandra de el si de realizarile lui... Chiar mi-a parut rau pentru el, arata atat de singur, dar nu cred ca asa isi va rezolva aceasta lipsa din viata lui", a mai spus femeia.

Sursa: Global Times

Tags: mama, china,


VIDEO PROTVPLUS.RO