Un barbat a gasit o solutie ingenioasa ca sa ajunga mai repede la serviciu: si-a construit propriul avion. FOTO

Dată publicare: 30-08-2016 11:50
Dată actualizare: 02-09-2016 07:13


Nori

Barbatul era atat de plictisit de drumul sau spre serviciu, incat si-a construit propriul avion, dezvaluind faptul ca acum ajunge cu 7 minute mai devreme la munca decat initial. Constructia i-a luat aproximativ 2 ani.

Lui Frantisek Hadrava ii lua sa ajunga la serviciu intre 12 si 14 minute doar dus, conform Mirror

Totusi, in ultimii doi ani, barbatul, de profesie lacatus, a lucrat la propriul avion, pentru a ajunge la serviciu mai devreme. Acum, Frantisek, 45, survoleaza cerul cu noua lui inventie, Vampira, care l-a costat 3163 de lire sterline.

Hadrava din satul Zdikov, Cehia, planeaza deasupra muntilor Sumava pentru a ajunge la locul lui de munca, la fabrica Drevorstroj, tura lui incepand la 6 dimineata.

Vampira este un planor foarte usor si este al 2-lea aparat pe care l-a construit barbatul. Hadrava spune ca acest aparat de zbor, care este alcatuit aproape numai din lemn, consuma 6 litri de combustibil pe ora si poate atinge o viteza maxima de 125 km/h.

Frantisek explica:” Cu avionul ajung cam in 5 minte, daca zbor direct, dar, de obicei, ocolesc putin, ca sa nu-I deranjez pe oameni dimineata. Deci, ajung la serviciu cam in 7 minute
 

Sursa: mirror.co.uk


VIDEO PROTVPLUS.RO