Un barbat a dat in judecata McDonald’s pentru 1,5 milioane de dolari, din cauza ca a primit un singur servetel la meniu


Ultimul update: Luni 03 Martie 2014 06:58
Data publicarii: Vineri 28 Februarie 2014 13:30
Categorie: Bizar
McDonald's, Gandul

McDonald’s este deseori dat in judecata de catre clientii nemultumiti. Motivele unora dintre ei sunt insa, uneori, de-a dreptul ciudate.

Webster Lucas, un barbat din California, s-a plans ca atunci cand si-a comandat un meniu Quarter Pounder Deluxe a primit la el un singur servetel.

Acesta a mancat la McDonald’s pe 29 ianuarie, in Pacoima, California. Potrivit plangerii depuse, cand s-a dus la cel care l-a servit sa ceara mai multe servetele, i s-a raspuns ca a primit deja destule.

Ar fi trebuit sa ma duc sa mananc la Jack-in-the-Box (n.r.: restaurant concurent), pentru ca nu am venit aici sa ma cert pentru servetele. Am venit aici sa mananc”, a replicat barbatul.

Apoi, Lucas, care este de culoare, spune ca lucrurile au luat o intorsatura rasista si sustine ca managerul ar fi mormait ceva de genul “oamenii ca voi”.

In continuare, clientul nemultumit i-a adresat un email managerului, insistand ca, de la incidentul cu servetelele nu a mai putut lucra, din cauza angoaselor. Mai mult, acesta sustine ca s-a simtit insultat cand i s-au oferit in schimb hamburgeri gratuiti.

Barbatul cere acum daune in valoare de 1,5 milioane de dolari.
 

Sursa: TMZ.com

VIDEO PROTVPLUS.RO