Un australian sustine ca a fotografiat un OZN. Pana acum, el ar fi vazut aproximativ 500 de obiecte zburatoare neidentificate

Ultima actualizare: 15-05-2015 07:14
OZN - UFOTerritory

Un australian afirma ca a reusit sa vada un vizitator extraterestru, sambata, dupa ce un OZN ar fi aparut pe cer, in regiunea Northern Territory.

Conform Daily Mail, este vorba despre Alan Ferguson, care sustine ca a si fotografiat acel moment, undeva deasupra casei sale din Acacia Hills, la 50 de km de Darwin. Barbatul afirma ca este un specialist in Obiecte Zburatoare Neidentificate si are chiar si un website, UFOTerritory, unde publica "intalniri de gradul III" care s-ar fi produs in Australia.

Intamplarea de sambata nu pare sa-l fi surprins pe Ferguson, care a declarat pentru Daily Mail ca, pana acum, a fost martor la aproximativ 500 (mai mult sau mai putine) de astfel de intalniri cu extraterestrii.

Barbatul a povestit ca a inceput sa studieze cerul de cand era mai mic si se afla in masina impreuna cu parintii sai. "Aveam 8 ani si eram in spatele unei masini FC Holden, mergand acasa, atunci am vazut unul. Era un obiect albastru, rosu si alb, care urmarea masina. De asemenea, cand aveam 3 ani, mama ma tinea in brate, iar un OZN se afla chiar deasupra ei, deasupra casei in Albury. Luminile au inceput sa se roteasca rapid, apoi a disparut in ceruri. Tipetele au fost auzite de vecini, iar apoi a fost vazut din nou peste Hume Dam".

El a mai declarat ca cei mai multi oameni "sunt in regula" cand le spune ce a vazut si ca "numai cei cu mintile inchise rad de el, insa asta e problema lor".

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO