Un alpinist crede ca l-a filmat pe Bigfoot in mijlocul muntilor canadieni. Imaginile care au pus pe ganduri mii de oameni

Dată publicare: 06-05-2014 08:27
Dată actualizare: 09-05-2014 06:57


Bigfoot

Un alpinist canadian a dat publicitatii un video in care a surprins o creatura despre care el crede ca ar putea sa fie Bigfoot.

Myles Lamont a realizat filmarea in urma cu doi ani, in muntii canadieni Tantalus Range. Acum, acest video a fost postat pe YouTube, unde a fost vizualizat de 260.000 de utilizatori, potrivit Daily Mail.

In filmare se vede o silueta neagra, care se deplaseaza in munti. "Sunt aproape sigur ca este Bigfoot. Nu se vede prea bine ce este, insa ce ar putea sa umble prin zapezi, in mijlocul pustietatii?", a spus Lamont.

Filmarea a ridicat multe semne de intrebare. Unii au spus ca ar putea sa fie un om, insa alpinistul spune ca, in mod normal, nicio fiinta umana nu s-ar fi aventurat in acea zona. "Acea fiinta se misca rapid si se indrepta spre creasta, nu in jos", spune Myles Lamont.

In postarea de pe YouTube, Lamont spune ca "subiectul era, in mod clar, biped si nu avea incaltari pentru zapada sau un rucsac". In plus, el spune ca daca in munti erau un om, acesta ar fi purtat, cu siguranta haine colorate, nu negre.

Lamont a mai spus ca a privit cu foarte mare atentie toate detaliile filmarii si este sigur ca ceea ce a surprins pe camera nu este un urs sau alt animal salbatic. "Poate fi un om al zapezii (Bigfoot), sau un alpinist foarte bine antrenat, ceea ce pare putin probabil, pentru ca este clar ca nu avea echipament specific".

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO