Un aligator a creat panica intr-un oras din SUA: descoperirea macabra pe care au facut-o cand s-au apropiat de el

Ultima actualizare: 11-06-2016 00:07
Aligator - GETTY

Descoperire socanta facuta in SUA. Un aligator care avea resturi umane in falci a fost vazut inotand intr-un lac din Florida.

Politia din Lakeland a primit un apel de urgenta de la un barbat din comunitate care sustine ca a vazut in lacul din apropierea casei un aligator de 3 metri, care avea resturi umane in falci.

Cand au venit la fata locului, politistii au descoperit intr-adevar, un aligator de marimi impresionante, care avea resturile unui barbat in dinti, insa spun ca victima ar fi murit de cel putin o zi.

Este neclar daca aligatorul l-a ucis pe barbat sau doar i-a gasit cadavrul in lac. "In momentul in care politistii au ajuns la fata locului, aligatorul inca avea in gura ramasitele victimei. I-a dat drumul intr-un final, insa barbatul era mort. Acestia au asteptat ca aligatorul sa se retraga, apoi au scos cadavrul din apa" au declarat autoritatile pentru Independent.

Acum, autoritatile, impreuna cu un specialist in prins aligatori, au pornit in cauatarea acestuia si spera sa il prinda inainte ca acesta sa atace pe cineva.

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO