Transformarea spectaculoasa a doi catei abandonati, victime ale abuzurilor oamenilor. Cum arata acum cei doi. VIDEO

Ultima actualizare: 11-06-2017 06:51
Transformarea catelusului Bob
Facebook.com

Transformarea spectaculoasa a catelusului Bob, dupa ce a primit o sansa la o noua viata.

Un adapost de animale din Mississippi, SUA, a salvat un caine pe care l-au numit Bob Marley din cauza blanitei sale, care arata precum "dreadlocks".

In plus, ingrijitorii spun ca Bob mirosea precum "un prosop care s-a acrit de cateva luni - atat de rau era", au scris acestia pe un site de socializare.

Pe langa infatisarea stranie, ingrijitorii spun ca Bob era terifiat atunci cand vedea oameni in jurul sau, semn ca fusese victima unor experiente traumatizante. "Inimile noastre se frang atunci cand acesti pui adorabili sunt supusi unor abuzuri si neglijente care pare ca nu mai iau sfarsit", au notat reprezentantii adapostului.

La sfarsitul operatiunii, Bob a fost transformat dintr-un caine neingrijit, care nici nu putea vedea din cauza blanii, intr-un catel curat si simpatic. Ingrijitorii sustin ca pe trupul lui Bob inca se vad urmele violentei, incat micutului ii lipsesc cativa dinti.

Alaturi de Bob, in aceasta transformare, a participat si "iubita" lui, numita de ingrijitori Rita, dupa numele sotiei lui Bob Marley.

Dupa ce au fost cosmetizati, cei doi patrupezi de abia s-au recunoscut.

Acum sunt fericiti si au ramas impreuna intr-un spital de animale, unde starea lor de sanatate este urmarita in permanenta de specialisti.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO