Tragedie in luna de miere. Intr-un moment de furie, o tanara din SUA si-a impins sotul la moarte

10-09-2013 10:32

cuplu

Povestea unui cuplu din Statele Unite a ajuns in atentia tuturor americanilor din cauza unui incident grav petrecut in luna de miere. Se pare ca tanara si-a impins sotul de pe o stanca, intr-un moment de furie.

Jordan Graham, in varsta de 22 de ani, si Cody Lee Johnson, de 25, erau casatoriti de o saptamana si plecasera in luna de miere in Parcul National din Montana. In timpul unei plimbari, cei doi au inceput sa se certe.

Pink, criticata desi nu are pic de grasime pe corp. Artista arata ca un pachet de muschi pe coperta unei reviste celebre - FOTO

Jordan a vrut sa plece, insa sotul a prins-o de mana. Atunci tanara s-a intors si l-a impins pe barbat in gol.

Ea le-a spus initial agentilor de la FBI ca sotul ei a plecat de la hotel cu niste necunoscuti, intr-o masina de culoare inchisa. Cand a vazut ca nu se mai intoarce, a decis sa mearga ca il caute. Atunci i-ar fi vazut trupul intr-o prapastie.

Mai mult decat atat, in ziua incidentului, ea a trimis un mesaj unei prietene in care ii spunea ca are regrete in privinta casatoriei si ca o sa ii spuna si lui Cody acest lucru imediat ce se intoarce la hotel.

Intr-un final insa, Jordan a recunoscut in fata anchetatorilor ca ea l-a impins pe barbat in urma unei discutii aprinse. Ea a fost retinuta de autoritati pana la finalizarea anchetei.

Imagini indecente surprinse cu Miley Cyrus. Uite ce facea cu un alt barbat: oare ce va spune logodnicul ei?

Sursa: Daily Mail

Tags: incidente,


VIDEO PROTVPLUS.RO