Tanara din Marea Britanie care este gata sa moara pentru un posterior perfect. "Este mai important decat sanatatea". FOTO

Dată publicare: 02-11-2014 14:54
Dată actualizare: 05-11-2014 06:43


Mia Maffia - 3

Situatie de neimaginat pentru un model din Marea Britanie. La zece zile dupa un implant cu silicon in posterior, aceasta a fost la un pas de moarte, dupa ce acesta a explodat.

Mia Maffia, un model de 23 de ani din Leeds, face parte dintre multele fete din Marea Britanie care si-au facut sau isi doresc un implant cu silicon in fese.

Aceasta a mers la o clinica din Belgia, pentru o operatie mai ieftina. Insa, la 10 zile de la interventia chirurgicala, implanturile au explodat, iar tanara a inceput sa aiba dureri groaznice si sa sangereze.

"Stiam ca sunt in pericol serios, insa era mai important pentru mine decat sanatatea. Am stat sangerand ore intregi inainte sa ajung la medic, pentru ca stiam ca le vor indeparta. Imi provocau durere si ma puneau in pericol insa i-am implorat pe medici sa nu le indeparteze. Imi doresc acel fund mare si rotund cum are Kim Kardashian si nu ma intereseaza costul asupra sanatatii", a spus aceasta.

Insa, in ciuda rugamintilor fetei, medicii i-au indepartat implanturile. Si, desi inca nu si-a revenit bine din trauma, Mia Maffia si-a facut deja o noua programare la aceeasi clinica din Belgia, pentru a-si pune noi implanturi.

"Daca mi-ai spune ca rata de supravietuire este de 40-50%, tot nu mi-ar pasa. Asta imi doresc si este mai important sa am un fund mare decat sa fiu sanatoasa", a spus tanara.

Este o rasturnare de situatie bizara fata de realitatea anilor '90, cand majoritatea femeilor britanice isi doreau o liposuctie la nivelul feselor.

Sursa: mirror.co.uk


VIDEO PROTVPLUS.RO