Surpriza uriasa traita de un profesor din Canada. Ce a gasit intr-o cutie de cereale: "Este o trista amintire". FOTO

Ultima actualizare: 13-03-2015 07:01
cereale

Un profesor din Canada a trait o surpriza uriasa atunci cand a deschis aceasta cutie de cereale. Inauntru, un bilet emotionant.

Acum doua luni, fabrica Kellogg’s din London, Ontario, a produs ultima cutie de cereale, inainte ca investitorii sa pune lacatul pe usa.

Iar atunci cand profesorul Stephen Gaudette, in varsta de 47 de ani, a deschis o cutie de Frosted Flakes a gasit un mesaj scris pe punga din plastic.

Spre surprinderea lui, Stephen a aflat ca mesajul a fost scris chiar de muncitorii care lucrau pe linia de asamblare a produselor.

"Aceasta este ultima punga de cereale canadiene pentru piata canadiana de la fabrica Kellogg’s din London, Ontario", au scris acestia pe punga.

Mesajul era semnat de toti cei trei muncitori, care au lucrat pentru fabrica mai mult de 20 de ani.

Stephen si familia acestuia au fost miscati de mesaj, insa au realizat si un adevar trist: "M-am gandit din perspectiva omului de familie care ia micul dejun cu cei doi copii ai sai - eu am o slujba. Sunt norocos".

Stephen a observat si ca punga era patata de lacrimi, o amintire dureroasa despre cati oameni si-au pierdut slujbele cand fabrica s-a inchis.

Profesorul planuieste sa duca punga de cereale la scoala si sa-i invete pe copii despre economia locala.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO