"Sunt tineri de 16 ani. Cum sa mai invete cu asa o profesoara". Cu ce se ocupa inainte de-a preda

Dată publicare: 08-10-2013 07:51
Dată actualizare: 11-10-2013 06:57


Nicole

O profesoara de limba spaniola din Dallas, Texas, este criticata dur de parintii elevilor de la liceul unde femeia preda. Acestia considera ca tanara de 21 de ani nu este calificata pentru postul respectiv.

Motivul pentru care profesoara a devenit antipatica parintilor este faptul ca inainte de-a preda, ea a pozat in revista pentru barbati Playboy de mai multe ori.

"O simpla cautare pe Google dupa numele ei si elevii o pot vedea complet goala", au precizat parintii furiosi.

Printre pictorialele facute de profesoara se numara cadre cu ea complet goala sau doar in lenjerie intima. Mai mult decat atat, se pare ca exista si o sedinta foto cu ea si o alta tanara care se saruta si se ating provocator.

"Stim ca e un job din trecut si ca nu ar trebui sa ne intereseze, insa, cum se uita oare adolescentii la ea?", a spus tatal unui elev.

"Sunt baieti de 16, 17 ani. Mi-e greu sa cred ca nu au vazut pozele si ca la curs nu au fantezii cu ea. Ce sa mai invete ei cu o astfel de tentatie", a spus un alt parinte.

Directorul liceului din Dallas a precizat ca femeia nu lucra ca profesoara cand a facut pozele si ca trecutul ei reprezinta "o problema personala".

Sursa: Daily Mail

Tags: curiozitati,


VIDEO PROTVPLUS.RO