"Sunt revoltata, este oribil ce s-a intamplat". Ce a descoperit o femeie in mormantul fiului sau

Ultima actualizare: 13-01-2014 07:06
cimitir

O mama indurerata, care s-a dus in cimitir sa-si planga fiul nascut mort, a descoperit cu stupoare ca piatra funerara disparuse. Mai tarziu, a constatat ca in aceeasi groapa, deasupra fiului ei, fusese inmormantat si alt copil.

Administratorul cimitirului i-a spus mamei, Katy Quillan, 29 de ani, ca fiul ei, David, care a murit in luna aprilie, va fi inmormantat intr-o groapa individuala, in cimitirul din Southport, Merseyside, Anglia, potrivit Daily Mail.

De asemenea, i s-a spus ca familia poate decora mormantul cum doreste si-l poate ingradi cu un gard. Numai ca in urma cu o saptamana, cand femeia s-a dus sa-si planga fiul, a constatat ca pomul de Craciun disparuse si ca in aceeasi groapa fusese inmormantat si alt copil.

Cand femeia i-a contactat pe cei care administreaza cimitirul, i s-a spus ca in acelasi mormant vor fi inmormantati pana la 6 copii.

"Sunt revoltata. Este oribil ce s-a intamplat. Nu mai am cum sa-mi plang copilul. Cand m-am dus la mormant, am vazut ca piatra funerara fusese pusa intr-un sac mare de gunoi, iar ornamentele fusesera distruse si aruncate pe jos", a spus Katy Quillan.

Spitalul in care femeia a nascut copilul mort a luat legatura cu autoritatile locale, pentru organizarea inmormantarii. Desi mama a cerut un mormant individual, compania care administreaza cimitirul nu i-a respectat dorinta. Reprezentantii firmei au refuzat sa comenteze situatia.

 

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO