"Sunt fericit din nou". Tatal obez care a slabit enorm pentru a se putea juca cu copiii sai. Cum arata acum. FOTO

Dată publicare: 22-07-2015 17:30
Dată actualizare: 25-07-2015 01:12


casey walker

Un barbat in varsta de 41 de ani din Texas a reusit sa slabeasca 53,5 de kilograme, dupa ce a intrat intr-un concurs de slabit, pe care l-a si castigat, alegandu-se cu premiul de 100.000 de dolari.

Casey Walker era obez, insa acum este un alt om. Barbatul cantarea nu mai putin de 124 de kilograme si suferea de oboseala cronica, dureri si spasme musculare, care il impidicau sa munceasca, relateaza The Mirror. Astfel a decis sas-i schimbe viata si sa devina sanatos pentru a-si face sotia si cei trei copii mandri.

La scurt timp dupa ce a intrat in concursul Beachbody, si-a uimit prietenii si familia slabind 45 de kilograme in primele 9 luni.

"Uram sa ma uit in oglinda pentru ca stiam ca adevaratul eu era pe undeva pe acolo. Am simtit ca trebuia sa preiau controlul asupra vietii si corpului meu. Arat si ma simt mai bine acum decat la 20 de ani", marturiseste Casey.

Pe langa succesul scaderii in greutate, el a castigat si premiul de 100.000 de dolari.

"Mi-am recapatat viata pentru ca acum pot sa alerg cu copiii mei si nu ma mai doare nimic. Am energie. Sunt din nou fericit", a mai spus Casey.

Sursa: mirror.co.uk


VIDEO PROTVPLUS.RO