"Sunt dezgustata de mine". Ce a ajuns sa faca o tanara frumoasa, din cauza unei dependente de alcool

Dată publicare: 10-04-2013 08:58
Dată actualizare: 13-04-2013 06:50


Emma

Emma Gould este o tanara din Marea Britanie care a acceptat sa povesteasca drama prin care a trecut in ultimii ani din dorinta de-a ajuta alte fete care s-ar putea afla in situatia ei.

Emma a inceput sa bea de la varsta de 15 ani, iar pana in ziua in care a implinit 18 ani, ea a cheltuit pe alcool intreaga bursa primita pentru scoala, de 1.000 de lire steline, a facut sex cu 20 de barbati, iar disperarea a impins-o chiar la prostitutie.

"Sunt dezgustata de ceea ce am putut sa fac. Acum imi dau seama ca puteam sa mor, eram atat de disperata sa fac rost de bani pentru alcool incat am ajuns sa ma prostituez", povesteste Emma, acum in varsta de 22 de ani.

"La inceput am inceput cu cate 6 sticle de alcool, pe care le beam la sfarsit de saptamana cu prietenii mei de aceeasi varsta. Nu am realizat cand am devenit dependenta de bautura", mai spune Emme.

"Alcoolul ma facea sa am mai multa incredere in mine. Pana in ziua in care am implinit 18 ani facusem sex cu 20 de barbati. Cei mai multi dintre ei au fost aventuri de o noapte. La varsta de 18 ani am plecat la Univestitate, sa studiez biomedicina, iar in anul doi de facultate am ajuns sa beau
o jumatate de litru de vodca si o sticla de vin zilnic. Cantitatea a crescut odata cu trecerea timpului. Ajunsesem la doi litri de vodca, o sticla de vin si alte cateva bauturi"
, a povestit Emma pentru The Sun.

Banii primiti pentru studii s-au dus toti pe bautura. Iar in anul trei de facultatea, tanara a recurs la prostitutie.

"Singura optiunea care imi ramasese era sa fac sex pe bani. Imi aduc aminte cu stateam pe marginea trotuarului, cand un barbat cam de 50 de ani a oprit langa mine si mi-a zis ca imi da 50 de lire. Am urcat in masina, am ajuns pe un camp, unde am facut sex. A fost ingrozitor. Tot in acea zi am mai avut un client care mi-a cerut sa ii fac sex oral tot pentru 50 de lire. Seara stransesem deja 200 de lire. Toti banii s-au dus pe bautura", a marturisit tanara.

"Ajunsesem intr-o stare deplorabila si atunci am inteles ca am nevoie de ajutor. Le-am spus parintilor totul si am fost trecuta pe o lista de asteptare pentru o clinica de dezalcoolizare. M-am intors acasa, iar intr-o seara mi s-a facut rau. Am inceput sa vomit sanga, iar medicul mi-a spus ca jumatate din stomacul meu era distrus", a spus Emma.

Au trecut 10 luni de cand Emma a fost externata de la dezalcoolizare. Ea s-a intors la Universitate, iar acum are si un iubit, un tanar care lucreaza ca tehnician IT, pe care Emma
l-a cunoscut pe internet.

"Am acceptat sa imi spun drama pentru a ajuta si alte fete care se afla intr-o astfel de situatie. In fiecare zi incerc sa ma iert pentru ce am facut, pentru cat mi-am facut parintii sa sufere si sper ca intr-o zi sa pot sa las trecutul in urma", a mai spus Emma.

Sursa: The Sun

Tags: alcool, sanatate,


VIDEO PROTVPLUS.RO