Sotul i-a refuzat o partida de amor. Ce s-a intamplat imediat dupa aceea este de neimaginat

Ultima actualizare: 19-07-2013 07:02
Lynn Kalmring

Un fost politist sustine ca si-a impuscat mortal sotia in legitima aparare, dupa ce ea l-a atacat cu un cutit pentru ca el i-a refuzat o partida de sex.

Keith Wiens este judecat in prezent, fiind acuzat ca a ucis-o pe sotia lui, Lynn Kalmring, in august 2011.

Fostul politist de 57 de ani, din Penticton, Canada, a recunoscut ca si-a impuscat sotia in cap, dupa o cearta, dar insista ca a fost vorba de legitima aparare, potrivit The Sun.

In timpul procesului, el a spus ca in ziua respectiva ii promisese sotiei ca vor face sex daca ea l-ar fi batut la un joc Nintendo. Femeia a castigat si a pregatit pe patul din dormitor mai multe jucarii sexuale, insa el i-a spus ca e prea obosit si nu mai vrea sa faca amor.

Femeia s-ar fi infuriat si l-a acuzat ca n-o mai considera atragatoare. “I-am spus ca nu era vorba de asta, ca o iubeam, dar ca aveam nevoie sa dorm putin”, a spus barbatul.

Keith Wiens spune ca dupa aceea s-a culcat, dar s-a trezit pentru ca sotia lui l-a plesnit. Barbatul spune ca atunci s-au aprins spiritele, iar femeia a intrat in camera cu un cutit, iar el s-a speriat si a impuscat-o.

Anchetatorii pun la indoiala marturia barbatului si sugereaza ca acesta i-ar fi pus cutitul in mana dupa ce a impuscat-o. “Daca ar fi avut ceva in mana in momentul in care a fost impuscata, ar fi scapat acel obiect jos”, a spus William Currie, unul din anchetatori.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO