Si- facut dreptate cu ajutorul Facebook-ului. Mesajul pus pe net a ajutat-o sa isi prinda agresorul


Ultimul update: Duminica 15 Septembrie 2013 07:01
Data publicarii: Joi 12 Septembrie 2013 08:58
Categorie: Bizar
Melinda

Melinda Thomas din Marea Britanie pare o femeie obisnuita, o casnica preocupata de casnicie si copiii ei. In spatele acestei aparente insa, se ascunde o drama pe care a tinut-o secreta ani buni.

Melinda a fost violata de un vecin din cartier cand avea doar 13 ani. Ea isi aduce aminte acea zi ca si cand s-ar fi intamplat ieri. Era cu prietenul ei, Simon, care mai tarziu avea sa ii devina si iubit, cand vecinul agresor a chemat-o sa mearga cu el.

A dus-o intr-o parcare si acolo a abuzat de ea. Multa vreme ea nu a spus nimic, insa, acum, la 53 de ani , i s-a facut dreptate. Si totul se datoreaza site-ului de socializare Facebook.

"Facebook-ul m-a ajutat sa imi fac dreptate, iar violatorul isi va petrece urmatorii 13 ani din viata la inchisoare", spune Melinda.

"Imi aduc aminte in fiecare zi de acel moment. Incercam sa tip si parca nu reuseam, cand am putut insa sa strig dupa ajutor, m-a lovit peste fata. Singurul caruia i-am spus a fost Simon, si desi m-a rugat sa le spun parintilor, nu am facut-o atunci, ci dupa 2 ani", povesteste femeia.

Viata ei personala a fost marcata si afectata de acel moment ingrozitor. Atat relatia cu Simon, cat si cea cu sotul ei, dar si felul in care a interactionat cu copiii ei au avut de suferit din cauza acelui viol.

"Anii treceau si eu nu reuseam sa merg la politie. Intr-o si l-am revazut in supermarket, mi-a aruncat un zambet ironic. Acela a fost momentul in care am decis sa il denunt. Autoritatile mi-au zis ca nu au suficiente dovezi pentru a il retine", a povestit femeia.

Ea a scris pe Facebook un mesaj in care intreba daca exista femei agresate de un barbat de culoare, oferind detalii despre aspectul fizic al agresorului.

In scurt timp a primit raspuns de la alte doua femei agresate. Cu marturiile lor, Melinda a mers din nou la politie. Procurorii l-au retinut pe barbat, iar declaratiile femeilor l-au condamnat la 13 ani de inchisoare.

"Acum sunt linistita si impacata cu mine. Vrea sa le ajut pe toate cele care au trecut prin ce am trecut eu. Viata mea a fost marcata pentru totdeauna de acel moment ingrozitor", mai spune Melinda.

Sursa: Daily Mail

Tags: incidente,

Ororile descoperite de autoritati sub casa unui chinez. Ce se intampla acolo
VIDEO PROTVPLUS.RO