Si-a petrecut 14 ani din viata in compania a doua manechine de plastic. "Sunt o femeie care se joaca de-a familia". VIDEO

10-03-2014 16:28


Suzanne Heintz

Suzanne Heintz, o femeie din statul american Colorado, si-a petrecut ultimii 14 ani din viata in compania a doua manechine de plastit, un barbat si o fetita, pe care le considera familia ei.

Femeia a calatorit alaturi de Chauncey, sotul ei de plastic, si Margaret, fiica ei adolescenta, 16.000 de kilometri prin Statele Unite facand poze in cadrul unui proiect numit "Life Once Removed", potrivit Oddity Central.

Suzanne povesteste ca si-a dat seama ca poate sa-si cumpere propria familie, in loc sa isi caute un partener real cu care sa intemeieze una.

Aceasta spune ca vrea sa le arate oamenilor ca existe mai multe variante de vis american (american dream) si ca nimeni nu trebuie sa traiasca dupa cum dicteaza societatea.

"Da, sunt o femeie matura care se joaca de-a familia. Dar totul are un motiv, dar nu acea ca as avea nevoie de tratament. Este pentru ca am dreptul de a alege cum vreau sa arate viata mea", a spus Suzanne.

Femeia spune ca reactiile din partea celorlalti sunt amestecate, unii fiind extrem de amuzati, in timp ce altii sunt total socati.

Sursa: odditycentral.com

VIDEO PROTVPLUS.RO