Si-a chemat fostul iubit la ea, iar ce a urmat l-a traumatizat pe viata pe barbat: "Tremura, plangea, implora sa se opreasca"

Dată publicare: 16-05-2016 20:45
Dată actualizare: 19-05-2016 06:51


violenta

O britanica in varsta de 19 ani este acuzata ca si-a torturat fostul iubit timp de 20 minute, dupa ce obtinuse impotriva lui un ordin de restrictie.
 

Janine Hipkins si-a chemat fostul iubit acasa la ea, sub un pretext, unde il asteptau noul iubit al tinerei, impreuna cu un amic al acestuia. Cei trei planuisera sa il atace pe barbat in momentul in care acesta intra in curte, scrie The Sun.

Au urmat clipe de teroare pentru tanar, care a fost lovit in cap si in abdomen in repetate randuri, apoi tarat de gat pana in casa, unde barbatii au continuat sa il bata cu salbaticie.

A fost legat de incheieturi si lovit cu un ciocan peste maini. "Toti trei se uitau la starea jalnica in care era si radeau si beau. El tremura, plangea si ii implora sa se opreasca", a afirmat avocatul tanarului.

Janine si-a chemat apoi tatal, care l-a dezlegat pe fostul iubit al fiicei sale si l-a lasat sa plece, nu inainte sa-l loveasca si el in cap cu pumnii.

Judecatorul care a analizat cazul a condamnat-o pe tanara si pe cei doi barbati care au ajutat-o sa-si umileasca fostul iubit la cate 18 luni de inchisoare cu suspendare, precum si la doi ani de activitati de reabilitare.

Sursa: The Sun


VIDEO PROTVPLUS.RO