Secretul tulburator din spatele acestei imagini. Cine sunt femeile si ce legatura exista intre ele

Dată publicare: 16-01-2013 21:42
Dată actualizare: 19-01-2013 07:05


schimbare de sex

In aceasta fotografie, cele doua femei zambesc si privesc cu incredere spre viitor. Insa trecutul lor a fost unul incurcat, demn de scenariul unui film.

Linda Woodhouse si Kirsty Cass, ambele de 49 de ani, din Marea Britanie, sunt acum prietene bune, dar in trecut au fost… sot si sotie.

Kirsty este acum femeie din toate punctele de vedere, dar s-a nascut barbat si s-a numit Andy, potrivit The Mirror.

Linda si Andy s-a cunoscut in 1988 si un an mai tarziu s-au casatorit. El a recunoscut ca uneori ii place sa imbrace haine de femeie si sa se machieze, iar Linda nu a avut nimic impotriva, fiind foarte toleranta in aceasta privinta.

Doi ani mai tarziu s-a nascut fiica lor. Linda isi aminteste ca in acea perioada Andy era “mama mai buna” pentru fiica lor. “Era mult mai atent cu copilul”, spune ea. Intre timp, Andy a devenit din ce in ce mai preocupat de latura lui feminina, cu care spune ca s-a nascut. A inceput sa imbrace hainele sotiei sale si la un moment dat a inceput sa-si cumpere rochii si fuste.

La patru ani dupa nasterea fiicei lor, Andy a cazut intr-o depresie majora, pentru ca simtea ca viata lui nu este ceea ce si-a dorit. Voia sa fie suta la suta femeie si nu a mai dorit sa fie sotul cuiva.

Cei doi au divortat, dar au pastrat o relatie buna intre ei. Si-au crescut fiica impreuna si au dezvoltat o relatie puternica de prietenie.

Andy i-a marturisit intr-o zi fostei sotii ca vrea sa-si faca operatie de schimbare de sex. Pentru ca interventia era foarte scumpa, Andy a simtit ca nu exista nicio sansa pentru el.

Cuprins de depresie, intr-o zi si-a taiat penisul cu un cutit, simtind ca asta e singura lui solutie ca sa devina femeie.

Ulterior, cu sprijinul fostei sotii, Andy a facut mai multe operatii si a urmat tratamente care l-au transformat intr-un final in femeie. Anul trecut si-a schimbat si certificatul de nastere, in care s-a mentionat ca este de sex feminin.

Numeroasele probleme din decursul anilor i-au apropiat foarte mult pe Linda si Kirsty. Linda s-a recasatorit acum, dar pastreaza o legatura foarte stransa cu fostul sot: “Ne cumparam haine impreuna, mergem la manichiura si coafor. Sunt multumita de decizia pe care a luat-o – aceea de a deveni femeie”.

 

Sursa: The Mirror


VIDEO PROTVPLUS.RO