Studiu: Persoanele divortate de peste 40 de ani au vieti amoroase mai intense decat adolescentii

Ultima actualizare: 09-04-2014 07:10
Divort

Un studiu recent arata ca cei de peste 45 de ani, recent divortati, se grabesc sa se implice in noi relatii. Majoritatea dintre ele sunt insa pe termen scurt, alimentate mai ales de moda intalnirilor online.

Divortatii care au peste 40 de ani se bucura de relatii de scurta durata foarte intense, in genul celor avute de adolescenti , arata un studiu publicat de curand.

Datele arata ca tot mai multi oameni de peste 40 de ani se lanseaza in relatii care dureaza numai o perioada scurta de timp. Noul trend este dat de avantul luat de “internet dating”, asa ca tot mai multe cupluri ajung sa se cunoasca prin intermediul site-urilor dedicate.

Varsta ar putea fi un motiv pentru care cei de peste 40 de ani se grabesc sa se angajeze intr-o relatie, doar ca sa realizeze, la scurt timp dupa aceea, ca au facut o greseala.

In Marea Britanie, numarul mariajelor care se destrama in primii doi ani de zile a inceput sa mai scada, dar ramane in continuare ridicat in segmentul de varsta de peste 40 de ani.

Tot mai multi oameni aleg sa divorteze chiar si dupa o casatorie de durata, doar ca sa intre intr-o alta relatie. Nu pot sa nu ma intreb daca nu exista o legatura cu numarul celor care isi intalnesc partenerii i in mediul online. Intalnirile online au inceput sa fie preferate si de cei mai in varsta”, spune psihologul Voula Grand.

Si multi dintre ei par sa se grabeasca intr-o noua casnicie, numai ca sa isi dea imediat seama ca a fost, de fapt, o greseala”, adauga psihologul citat de Daily Mail.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO