Scuza penibila pe care i-au servit-o sefii de la Jaguar. De ce i se strica permanent masina

Dată publicare: 02-11-2011 21:26
Dată actualizare: 15-10-2012 03:19


Jaguar

Un agent imobiliar a ramas la propriu fara cuvinte dupa ce sefii de la Jaguar i-au “explicat” de ce i se strica in permanenta bolidul in valoare de 45.000 de lire sterline.

Potrivit celor din conducerea Jaguar, Jonathan Dines conduce prea incet. Din aceasta cauza masina i s-ar fi stricat de mai multe ori in ultimul an.

Masina s-a oprit inexplicabil in trafic de trei ori. De fiecare data automobilul a avut nevoie de o saptamana de reparatii.

In plus, in mod regulat, masina a intrat intr-un “mod protectiv”. Cu alte cuvinte, automobilul nu accelera mai mult de 50 de kilometri pe ora.

Daca acestea nu ar fi fost de ajuns, masina a indicat de 15 ori in decursul unui singur an probleme la filtru diesel de particule.

Reprezentantii Jaguar au pus defectiunile tehnice pe seama “stilului de condus”. Potrivit acestora, filtru de particule pentru motoarele diesel se infunda daca masina nu este condusa cu viteza si poate duce la oprirea neasteptata a autovehiculului.

Pe de alta parte, Dines, in varsta de 47 de ani, din Prestwich, Greater Manchester, spune ca majoritatea drumurilor pe care le face sunt scurte, la numai cativa kilometri de locul unde lucreaza.

“Nu mi s-a spus niciodata ca trebuie sa conduc masina intr-un mod anume. Cand cumperi o masina de prestigiu, te astepti sa poti sa o conduci cu ce viteza vrei. Ma consider un vitezoman innascut si chiar am luat puncte de penalizare din cauza vitezei. Nu iti imaginezi ca o masina de calitate ar putea suferi din cauza condusului prea incet. Am visat sa imi cumpar un Jaguar, insa nu am avut parte de o experienta placuta”, a spus acesta.

Agentul imobiliar a cumparat bolidul la mana a doua in luna noiembrie a anului trecut. La momentul achizitionarii, automobilul avea un an si jumatate.

Pe langa scuza penibila pe care i-au oferit-o, reprezentantii Jaguar l-au anuntat pe proprietarul autovehiculului ca pentru viitoarele defectiuni va trebui sa scoata bani din buzunar - garantia de trei ani a expirat.

Agentul imobiliar se gandeste sa dea in judecata compania Jaguar, daca reprezentantii acesteia nu vor accepta sa-i inlocuiasca masina cu una noua si… functionala.

Reprezentantii Jaguar au refuzat sa comenteze situatia.

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO