Scrisoarea de dragoste care l-a condamnat la inchisoare. Ce i-a dezvaluit iubitei lui

Dată publicare: 11-01-2013 13:54
Dată actualizare: 14-01-2013 02:05


Jafuri

Un spargator din Illinois, SUA, i-a trimis iubitei lui o scrisoare de dragoste. Greseala pe care o va regreta toata viata este ca i-a dat detalii despre spargeri si o evadare miraculoasa.

Robert Maday se afla deja in arestul politiei in 2009, atunci cand a fugit din custodia autoritatilor in drum spre sala de judecata.

Maday, in varsta de 42 de ani, s-a luptat cu agentii, le-a furat armele si l-a fortat pe unul dintre politisti sa ii dea pantalonii inainte sa scape. In urmatoarele 27 de ore a comis jaf dupa jaf in suburbiile din Chicago, in timp ce era vanat de autoritati.

Barbatul a furat doua masini si a jefuit o banca.

Dupa ce a fost capturat, barbatul a reusit sa ii trimita o scrisoare de dragoste iubitei lui, in care i-a detaliat jafurile si planul elaborat de evadare.

"Ce mai poti sa ii spui persoanei pe care o iubesti cel mai mult la sfarsitul unui esec?", i-a scris acesta Lisei Barruzza.

Barbatul a si numit banca pe care a jefuit-o. In plus, i-a marturisit lui Barruzza ca l-a amenintat pe angajatul institutiei cu pistolul.

Cum arma nu se vede pe camerele de supraveghere, avocatul lui Maday spera sa il scape pe acesta de acuzatiile de jaf armat, insa nu a reusit sa-l convinga pe judecator.

"Am incercat sa fug, draga. Am facut tot ce am putut", a spus barbatul despre faptul ca a fost capturat dupa cele trei jafuri, in urma unei urmariri la mare viteza pe autostrada.

Miercuri a fost gasit vinovat pentru toate faptele pe care le-a comis. In plus, mai are de executat inca 43 de ani pentru alte jafuri comise inainte de acestea.

"Imi pare rau daca te-am umilit, Lisa. Te rog, iarta-ma. Pentru tot. Pentru ca te-am ranit in felul acesta. O sa fiu batran cand o sa ies de aici. 58, 60, 62, 70. Aproape ca am reusit Lisa. Te rog sa iti amintesti asta. Am fost foarte aproape", a incheiat barbatul.

Intr-o nota lasata pe marginea scrisorii, i-a cerut iubitei 100 de dolari.

Sursa: Yahoo News


VIDEO PROTVPLUS.RO