Scrisoarea acestui copil a emotionat o tara intreaga. "Adultii mi-au facut asta"

Dată publicare: 08-10-2012 15:17
Dată actualizare: 18-10-2012 21:28


Toothless

Indurerat, dar in acelasi timp indignat de eroarea enorma pe care au facut-o angajatii unui adapost pentru animale, un baietel de 8 ani a trimis o scrisoare la un ziar pentru a-si exprima sentimentele.

Ieri, adultii mi-au ucis pisicuta, prietena mea cea mai buna” - cu aceste cuvinte copilul a starnit emotia cititorilor, iar scrisoarea lui a fost preluata de ziarele din toata tara.

Povestea spusa de copil este una emotionanta...

Toothless, pisica lui Rayden Sazama, 8 ani, din Utah, Statele Unite, a iesit din casa si a fost ridicata de pe strada de angajatii unui adapost pentru animale. Tatal copilului a gasit felina la adapost dupa incheierea programului si urma sa mearga a doua zi sa o ia.

Insa angajatul cu care a vorbit la telefon a uitat sa lase un bilet pe cusca lui Toothless, prin care sa-si informeze colegii ca pisica are stapan, astfel incat aceasta a fost eutanasiata a doua zi, la prima ora.

Rayden a fost devastat de pierderea animalului de companie. “El si pisica erau foarte legati. Se jucau tot timpul impreuna”, a spus tatal baiatului.

Baietelul s-a decis sa-si exprime sentimentele intr-o scrisoare pe care sa o dea publicitatii. Bunicul lui l-a ajutat sa o formuleze, iar copilul a inmanat-o personal editorului de la The Herald Journal.

Scrisoarea lui Rayden Sazama a atras interes in toata tara si milioane de oameni au reactionat emotionati la cuvintele baietelului care a plans amarnic dupa ce “adultii i-au ucis pisicuta”.

Sursa: New York Daily News


VIDEO PROTVPLUS.RO