Scene de cosmar la un show de talente transmis in direct. Un aruncator de cutite isi tinteste de doua ori asistentul. VIDEO

Ultima actualizare: 09-01-2015 07:01
Lituanienii au talent

O trupa de aruncatori de cutite a descoperit ca un show tv transmis live nu este cel mai bun mod prin care se poate promova, dupa aparitia aproape tragica avuta la un show de talente lituanian.

Juriul, spectatorii din sala si oamenii care au urmarit de acasa show-ul "Lituanienii au talent" au fost cat pe ce sa faca atac de cord cand a venit randul aruncatorului de cutite. Acesta si-a taiat de doua ori asistentul in timpul evolutiei de-a dreptul periculoase, relateaza Daily Mail.

Prima data, asistentul, imbracat in costum militar de ceremonie, a fost taiat la mana stanga. El tinea in mana niste carti de joc supradimensionate pe care "maestrul" trebuia sa le prinda de panou cu cutitele. A reusit sa tinteasca o carte, dar la urmatoarea lovitura cutitul i-a taiat asistentului mana stanga.

Acesta a incercat sa-si pastreze calmul, insa pe fata lui se citea groaza.

A urmat partea din numar in care barbatul trebuia sa tinteasca un pepene fixat pe panou deasupra capului asistentului. Prima lovitura a fost complet ratata, iar cu urmatoarea tintasul a "reusit" sa nimereasca capul asistentului. Din fericire, tanarul doar a fost atins de lama, insa spectatorii au tipat ingroziti cand au vazut o dara subtire de sange.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO